Avoimet työpaikat

Julkaistu: 03.07.2017

Haetaan elementtilinjan työntekijöitä

Vuonna 1978 toimintansa aloittanut Lappli-Talot toimittaa nykyisin yksilöllisiä talopaketteja Suomen lisäksi Ruotsiin ja Norjaan. Meidät tunnetaan tuotteiden korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Konkreettinen osoitus Lapplin taloudellisesta vakaudesta on korkea AA-luottoluokitus.

Kuulumme PRT-Forest -konserniin, yhteen Suomen suurimmista puurakentamisen toimijoista. Konsernin palveluksessa on noin 650 ihmistä, ja vuonna 2015 sen liikevaihto oli 111 milj. €.

Etsimme Tornion Laivaniemen talotehtaalle tuotantolinjalle nyt useita

Elementtilinjan työntekijöitä
määräaikaiseen työsuhteeseen 2-3 kk ajalle. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työhön kuuluu puurakenteisten elementtien valmistaminen modernissa elementtitehtaassa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kirvesmiehen perustaitoja, riittäviä ATK-taitoja, kykyä lukea rakennepiirustuksia sekä intoa tehdä monipuolista tehdastyötä. Edellytämme myös vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä osana tiimiä

Tarjoamme mielenkiintoisen työn luotettavassa ja vakavaraisessa yhtiössä sekä monipuolisia haasteita.

Lähetä hakemukseksi sähköpostitse osoitteeseen rekry@lappli.fi. Toimi nopeasti – täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: tuotantopäällikkö Seppo Granroth, puh. 040-7464407


Julkaistu: 05.04.2017

Lappli-Talot etsii rakentamispäällikköä Oulun toimipisteeseen

Haemme rakentamispäällikköä Oulun toimipisteeseen vastaamaan Lappli-talojen asennustyömaista. Tehtävässä vastaat projektin etenemisestä aikataulun mukaisesti sekä ohjaat ja valvot rakennusmiesten työskentelyä. Vastuullesi kuuluvat myös työmaiden kustannusten hallinta sekä aktiivinen yhteistyö asiakkaiden, palvelutoimittajien ja suunnittelijoiden kanssa. Muuttovalmis-konseptin kehittäminen kuuluu tärkeänä osana tehtävääsi. Hyvä valtakunnallinen rakennusalan verkosto on vahva etu.

Koulutukseltasi olet rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Olet kiinnostunut puurakentamisesta ja sinulla on kokemusta rakennustyömaiden työnjohtotehtävistä. Kannat vastuun omasta ja alaistesi tekemästä työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista sekä oman auton käyttöä.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Ahkeralle tekijälle on tarjolla vakituinen työpaikka konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekry@lappli.fi viimeistään 23.4.2017 mennessä.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa
Rakennuspäällikkö Seppo Kristo ti 11.4 kello 15–17 ja to 13.4 kello 12–14 puh. 0400 472 527
ja toimitusjohtaja Petri Korva ma 10.4 kello 13–15 ja 12.4 kello 9–11 puh. 0500 683 168


Julkaistu: 03.04.2017

Lappli-Talot hakee taloasentajia/asentajaryhmiä

Muuttovalmiskotien kysynnän kasvaessa voimakkaasti Lappli-Talot hakee
asentajia/asentajaryhmiä Kuopion, Joensuun, Oulun, Savonlinnan ja Tampereen alueille sekä pääkaupunkiseudulle.

Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi. Sinut tunnetaan myös positiivisesta asenteestasi ja asiakaspalvelutaidoistasi. Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
Kuopio, Joensuu, Oulu: Seppo Kristo 0400472527 / seppo.kristo@lappli.fi
Savonlinna, Tampere, PK-seutu: Jarmo Virtanen 0504137922 / jarmo.virtanen@lappli.fi