Muuttovalmis Lappli-Talopaketti

Lapplin muuttovalmis talopaketti on saatavilla tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. Valmiiden talomalliemme lisäksi yksilölliset kodit arkkitehtipiirrosten tai talon oman suunnitelman pohjalta saa myös muuttovalmiina: sinulla on visio ja sinä teet päätökset, mutta me huolehdimme kaikesta muusta. Saat helposti valmiin kodin – ja juuri sellaisen, kuin haluat.

Ammattisuunnittelijat käytössäsi

Taloa koskevia päätöksiä ei tarvitse tehdä yksin eikä yhdellä kertaa. Varaamme jokaisen muuttovalmiin talon rakentajalle useampia suunnittelupalavereita kokeneiden ammattilaisten kanssa. Suunnittelupalaverit pidetään, kun talonne pääkuvat ovat valmistuneet. Ammattisuunnittelijoiden kanssa on helpompi löytää juuri oikeat ratkaisut.

Parasta budjettiisi sopivalla hinnalla

Laskemme muuttovalmiin talon tarjoushinnan keskihintaisilla materiaaleilla ja tuotteilla. Ne käydään tarkasti läpi suunnittelupalavereissa, ja niitä voi tarpeiden mukaan vaihtaa. Autamme sinua valitsemaan parasta budjettiisi sopivalla hinnalla markkinoiden laajimmasta ja ajanmukaisimmasta valikoimasta.

Alueesi Lappli-myyjä kertoo mielellään lisää muuttovalmiista Lappli-talosta.

OTA YHTEYTTÄ