Avoimet työpaikat

Lappli-Talot Oy:n talotuotannon juuret ulottuvat vuoteen 1978. Nykyisin toimitamme talopaketteja Suomen lisäksi Ruotsiin ja Norjaan.

Lappli tunnetaan tuotteiden korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Konkreettinen osoitus Lapplin taloudellisesta vakaudesta on korkea AA-luottoluokitus. Olemme osa PRT-Forest -konsernia, jonka liikevaihto v. 2017 oli 141 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 707.

 

 

Julkaistu: 24.04.2018

ETSIMME RAKENNESUUNNITTELIJAA

Etsimme Rakennesuunnittelijaa suunnittelutiimien vahvistukseksi Ouluun tai Tornioon.

Edellytämme sinulta:

 • rakennusalan koulutusta (RI/DI)
 • kokemusta vaativien kohteiden rakennesuunnittelusta
 • positiivista ja joustavaa asennetta
 • kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti sekä myös tiimin jäsenenä
 • Autocad – osaamista
 • kielitaitoa (englanti, ruotsi katsotaan eduksi)

 

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, monipuolisia haasteita sekä osaavan organisaation tuen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 7.5.2018 mennessä osoitteeseen rekry@lappli.fi. Lisätietoja antaa asiakaspalvelupäällikkö Marko Rousu, 0407289513.


Julkaistu: 24.04.2018

ETSIMME ASIAKASVASTAAVAA

 

Toimintamme laajentuessa etsimme Tornioon ASIAKASVASTAAVAA toimimaan linkkinä asiakkaan ja Lapplin välillä, myynnin teknisenä tukena ja muissa asiakaspalvelutehtävissä.

 

Odotamme Sinulta

 • Rakennusalan koulutusta (esim. RI tai vastaava),
 • Rakennusalan työkokemus katsotaan eduksi
 • Hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa
 • Kykyä oppia nopeasti uutta
 • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti sekä myös tiimin jäsenenä
 • Olet sosiaalinen ja tulet toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa
 • Kykyä ja halua hyödyntää modernia tietotekniikkaa työssäsi

 

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, monipuolisia haasteita sekä osaavan organisaation tuen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 7.5.2018 mennessä osoitteeseen rekry@lappli.fi. Lisätietoja antaa asiakaspalvelupäällikkö Marko Rousu, 0407289513.

 


Julkaistu: 20.02.2017

Haetaan elementtiasentajia/asentajaryhmiä sekä sisustuskirvesmiehiä muuttovalmiskotiprojektien urakointiin Pohjois- ja Etelä-Suomen alueille.

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme:

Elementtiasentajia/asentajaryhmiä sekä sisustuskirvesmiehiä

muuttovalmiskotiprojektien urakointiin Pohjois- ja Etelä-Suomen alueille.

 

Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi. Positiivinen asenne ja asiakaspalvelutaidot ohjaavat päivittäistä tekemistäsi.

Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn, kilpailukykyiset edut ja mahdollisuuden pitkäkestoiseen vuosisopimuksilla vahvistettuun yhteistyöhön. Perehdytämme uudet yhteistyökumppanit.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa rakentamispäällikkö Timo Sassi p. 040 3593157. Laita hakemus ansioluetteloineen 10.3.2018 mennessä: timo.sassi@lappli.fi.

 

Yhtiö on osa PRT-Forest -konsernia, jonka juuret ovat 1960-luvulta. Nykyään konserni on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista. Konsernin palveluksessa on noin 650 ihmistä, ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli 124 miljoonaa euroa.


Julkaistu: 05.09.2017

Haussa elementtiasentajia koko Suomen alueelle - Haku päättynyt

Lappli-Taloilla on nyt avoinna työpaikkoja yksilöllisten puurakenteisten talojen parissa koko maassa. Etsimme elementtiasentajia, joilla on kokemusta suurelementtitalojen rakentamisesta. Etsimämme henkilöt tunnetaan tunnollisuudesta, laadukkaasta työnjäljestä ja järjestelmällisyydestä. Arvostamme myös positiivista asennetta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Jos olet etsimämme henkilö, ota meihin yhteyttä. Lisätietokyselyt sekä hakemukset ansioluetteloineen voi osoittaa rakennuspäälliköillemme Jarmo Virtaselle
Etelä-Suomi, jarmo.virtanen(at)lappli.fi
tai Timo Sassille
Pohjois-Suomi, timo.sassi(at)lappli.fi

 


Julkaistu: 03.07.2017

Haetaan elementtilinjan työntekijöitä - Haku päättynyt

Vuonna 1978 toimintansa aloittanut Lappli-Talot toimittaa nykyisin yksilöllisiä talopaketteja Suomen lisäksi Ruotsiin ja Norjaan. Meidät tunnetaan tuotteiden korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Konkreettinen osoitus Lapplin taloudellisesta vakaudesta on korkea AA-luottoluokitus.

Kuulumme PRT-Forest -konserniin, yhteen Suomen suurimmista puurakentamisen toimijoista. Konsernin palveluksessa on noin 650 ihmistä, ja vuonna 2015 sen liikevaihto oli 111 milj. €.

Etsimme Tornion Laivaniemen talotehtaalle tuotantolinjalle nyt useita

Elementtilinjan työntekijöitä
määräaikaiseen työsuhteeseen 2-3 kk ajalle. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työhön kuuluu puurakenteisten elementtien valmistaminen modernissa elementtitehtaassa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kirvesmiehen perustaitoja, riittäviä ATK-taitoja, kykyä lukea rakennepiirustuksia sekä intoa tehdä monipuolista tehdastyötä. Edellytämme myös vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä osana tiimiä

Tarjoamme mielenkiintoisen työn luotettavassa ja vakavaraisessa yhtiössä sekä monipuolisia haasteita.

Lähetä hakemukseksi sähköpostitse osoitteeseen rekry@lappli.fi. Toimi nopeasti – täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: tuotantopäällikkö Seppo Granroth, puh. 040-7464407

 


Julkaistu: 05.04.2017

Lappli-Talot etsii rakentamispäällikköä Oulun toimipisteeseen - Haku päättynyt

Haemme rakentamispäällikköä Oulun toimipisteeseen vastaamaan Lappli-talojen asennustyömaista. Tehtävässä vastaat projektin etenemisestä aikataulun mukaisesti sekä ohjaat ja valvot rakennusmiesten työskentelyä. Vastuullesi kuuluvat myös työmaiden kustannusten hallinta sekä aktiivinen yhteistyö asiakkaiden, palvelutoimittajien ja suunnittelijoiden kanssa. Muuttovalmis-konseptin kehittäminen kuuluu tärkeänä osana tehtävääsi. Hyvä valtakunnallinen rakennusalan verkosto on vahva etu.

Koulutukseltasi olet rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Olet kiinnostunut puurakentamisesta ja sinulla on kokemusta rakennustyömaiden työnjohtotehtävistä. Kannat vastuun omasta ja alaistesi tekemästä työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista sekä oman auton käyttöä.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Ahkeralle tekijälle on tarjolla vakituinen työpaikka konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekry@lappli.fi viimeistään 23.4.2017 mennessä.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa
Rakennuspäällikkö Seppo Kristo ti 11.4 kello 15–17 ja to 13.4 kello 12–14 puh. 0400 472 527
ja toimitusjohtaja Petri Korva ma 10.4 kello 13–15 ja 12.4 kello 9–11 puh. 0500 683 168

 


Julkaistu:


Alueesi Lappli-myyjä palvelee mielellään

OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla on valmis suunnitelma, voit pyytää sen pohjalta tarjouksen – vaikka heti!

PYYDÄ TARJOUS