Avoimet työpaikat

Julkaistu: 15.12.2017

Lappli-Talot hakee talomyyjiä

Me Lapplilla toteutamme asiakkaidemme suurimpia unelmia – oletko kiinnostunut auttamaan tämän unelman toteutuksessa?

Yksilöllisten kotien kysynnän kasvaessa haemme nyt innostuneita ja nuorekkaita henkilöitä antamaan Lappli-Talojen menestystarinalle uudet ja raikkaat kasvot. Paikkoja on auki useilla alueilla, mm. Uusimaa, Pirkanmaa, Pohjois-Karjala, Päijät-Häme ja Oulun seutu.

Tehtävässä edellytämme aktiivista asiakashankintaa, kykyä kuunnella asiakasta ja halua löytää sopiva ratkaisu asiakkaan tarpeisiin. Itsenäinen työskentely on osa tehtävää mutta myös sosiaalisissa tilanteissa verkostoidut luontevasti. Aikaisempi kokemus asiakassuhteen hoidosta ja myynnistä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea rohkea asenne myyntiä kohtaan ratkaisee.
Tarjoamme mielenkiintoisen ja palkitsevan työn. Tukenasi on aktiivisesti kehittyvä yritys, erinomainen ja huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi.

Tartu mahtavaan tilaisuuteen ja hae paikkaa 31.12.2017 mennessä. Aloitus tehtävässä on sovittavissa tilanteesi mukaan.

Kysy lisää tehtävästä myyntipäällikkö Sami Härmältä p. 040 681 2936 tai sami.harma@lappli.fi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi samaan osoitteeseen.
Toimi kuitenkin pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.


Julkaistu: 05.09.2017

Haussa elementtiasentajia koko Suomen alueelle

Lappli-Taloilla on nyt avoinna työpaikkoja yksilöllisten puurakenteisten talojen parissa koko maassa. Etsimme elementtiasentajia, joilla on kokemusta suurelementtitalojen rakentamisesta. Etsimämme henkilöt tunnetaan tunnollisuudesta, laadukkaasta työnjäljestä ja järjestelmällisyydestä. Arvostamme myös positiivista asennetta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Jos olet etsimämme henkilö, ota meihin yhteyttä. Lisätietokyselyt sekä hakemukset ansioluetteloineen voi osoittaa rakennuspäälliköillemme Jarmo Virtaselle
Etelä-Suomi, jarmo.virtanen(at)lappli.fi
tai Timo Sassille
Pohjois-Suomi, timo.sassi(at)lappli.fi

 


Julkaistu: 03.07.2017

Haetaan elementtilinjan työntekijöitä - Haku päättynyt

Vuonna 1978 toimintansa aloittanut Lappli-Talot toimittaa nykyisin yksilöllisiä talopaketteja Suomen lisäksi Ruotsiin ja Norjaan. Meidät tunnetaan tuotteiden korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Konkreettinen osoitus Lapplin taloudellisesta vakaudesta on korkea AA-luottoluokitus.

Kuulumme PRT-Forest -konserniin, yhteen Suomen suurimmista puurakentamisen toimijoista. Konsernin palveluksessa on noin 650 ihmistä, ja vuonna 2015 sen liikevaihto oli 111 milj. €.

Etsimme Tornion Laivaniemen talotehtaalle tuotantolinjalle nyt useita

Elementtilinjan työntekijöitä
määräaikaiseen työsuhteeseen 2-3 kk ajalle. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työhön kuuluu puurakenteisten elementtien valmistaminen modernissa elementtitehtaassa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kirvesmiehen perustaitoja, riittäviä ATK-taitoja, kykyä lukea rakennepiirustuksia sekä intoa tehdä monipuolista tehdastyötä. Edellytämme myös vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä osana tiimiä

Tarjoamme mielenkiintoisen työn luotettavassa ja vakavaraisessa yhtiössä sekä monipuolisia haasteita.

Lähetä hakemukseksi sähköpostitse osoitteeseen rekry@lappli.fi. Toimi nopeasti – täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: tuotantopäällikkö Seppo Granroth, puh. 040-7464407

 


Julkaistu: 05.04.2017

Lappli-Talot etsii rakentamispäällikköä Oulun toimipisteeseen - Haku päättynyt

Haemme rakentamispäällikköä Oulun toimipisteeseen vastaamaan Lappli-talojen asennustyömaista. Tehtävässä vastaat projektin etenemisestä aikataulun mukaisesti sekä ohjaat ja valvot rakennusmiesten työskentelyä. Vastuullesi kuuluvat myös työmaiden kustannusten hallinta sekä aktiivinen yhteistyö asiakkaiden, palvelutoimittajien ja suunnittelijoiden kanssa. Muuttovalmis-konseptin kehittäminen kuuluu tärkeänä osana tehtävääsi. Hyvä valtakunnallinen rakennusalan verkosto on vahva etu.

Koulutukseltasi olet rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Olet kiinnostunut puurakentamisesta ja sinulla on kokemusta rakennustyömaiden työnjohtotehtävistä. Kannat vastuun omasta ja alaistesi tekemästä työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista sekä oman auton käyttöä.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Ahkeralle tekijälle on tarjolla vakituinen työpaikka konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekry@lappli.fi viimeistään 23.4.2017 mennessä.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa
Rakennuspäällikkö Seppo Kristo ti 11.4 kello 15–17 ja to 13.4 kello 12–14 puh. 0400 472 527
ja toimitusjohtaja Petri Korva ma 10.4 kello 13–15 ja 12.4 kello 9–11 puh. 0500 683 168

 


Julkaistu:


Alueesi Lappli-myyjä palvelee mielellään

OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla on valmis suunnitelma, voit pyytää sen pohjalta tarjouksen – vaikka heti!

PYYDÄ TARJOUS