Yksilöllisten talojen asiantuntija

Harva talotoimittaja voi täyttää rakentajan yksilölliset toiveet yhtä kattavasti ja helposti kuin Lappli: tarjoamme monta vaihtoehtoa yksilöllisen omakotitalon rakentamiseen, ja tarvittaessa asiantunteva luonnospalvelumme on käytettävissänne.

Voimmekin hyvällä syyllä sanoa olevamme eksperttejä täsmälleen rakentajan toiveiden mukaisten kotien toteuttamisessa: noin 85 % toimittamistamme taloista on yksilöllisiä, ja yhä useampi on toteutettu asiakkaan toimittaman arkkitehtisuunnitelman pohjalta. Kokemus takaa yksilöllisen talon rakennuskustannusten pysymisen kohtuullisella tasolla.

Yksilölliset talot saa samoilla toimitussisällöillä kuin valmiit talomallitikin, myös muuttovalmiina.

85% Asiakkaan suunnitelman pohjalta. 3% Malliston mukaan 12% Malliston muunnos

Tee oma talosuunnitelmasi

Jos sinulla on vahva visio tulevasta kodistasi, autamme mielellämme sen toteuttamisessa. Voit halutessasi hahmotella alustavan suunnitelman vaikka ruutupaperille ja varata ajan luonnospalveluumme.

Luonnospalvelussa suunnitelma käydään yksityiskohtaisesti läpi asiantuntijan kanssa. Voit tuoda mukanasi myös pelkän idean, jonka pohjalta teemme sinulle ehdotuksen. Tapaamisen tuloksena syntyy pohjapiirros, jonka pohjalta voimme laskea tarjouksen.

Jatko sujuu yhtä helposti kuin valmiin talomallin tilaaminen: valitaan toimitussisältö ja valmiusaste, pyydetään tarjous ja jos tonttikin on jo valmiina, rakentaminen voi alkaa.

Toteutamme arkkitehtisuunnitelmanne

Kun tontti on haastava tai vaatimukset korkealla, tilataan talosuunnitelma usein arkkitehdilta. Kanssamme työskennelleet arkkitehdit ovat yllättyneet positiivisesti kyvystämme toteuttaa heidän visionsa.

Kokeneet rakennesuunnittelijamme otetaan mukaan työhön mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Erikoisemmatkin rakenneratkaisut – kuten suuret, avarat tilat ilman pylväitä ja pilareita, erikoiset parvekkeet tai ovi- ja ikkuna-aukot sekä vinot sisäkatot – ovat heille tuttuja. Käyttämämme materiaalit, rakenneosat ja -ratkaisut takaavat, että talo säilyttää arvonsa pitkälle tulevaisuuteen.

Talon tilaaminen oman arkkitehtisuunnitelman pohjalta ei ole sen vaikeampaa kuin oman talomallimmekaan: tarjousta pyydettäessä vain toimitetaan suunnitelma oman alueen Lappli-talomyyjälle ja valitaan toimitussisältö ja valmiusaste.

Muokkaa valmista talomallia

Joskus valmis talomalli on lähes täydellinen, ja toisinaan on vaikeaa aloittaa oman talosuunnitelman teko täysin puhtaalta pöydältä. Siksi kaikkia Lapplin valmiita talomalleja voi muokata rajattomasti.

Monipuolisesta mallistosta löytyy paljon vaihtoehtoja erilaisten perheiden ja elämäntilanteiden tarpeisiin sekä erilaisiin makuihin. Muokkaamalla voit kasvattaa neliömäärää, lisätä tai poistaa kerroksia, tehdä taloosi vaikka kaksi saunaa. Myös julkisivusta voidaan tehdä juuri sellainen kuin haluat.

Valitse mallistosta mieleisesi lähtökohta ja ota yhteyttä alueesi Lappli-myyjään, joka varaa ajan luonnospalveluun. Tapaamisessa käydään läpi toivomanne muutokset, ja tuloksena syntyy pohjapiirros, jonka pohjalta voimme laskea tarjouksen. Jatko sujuu yhtä helposti kuin valmiin talomallin tilaaminen: valitaan toimitussisältö ja valmiusaste, pyydetään tarjous ja jos tonttikin on jo valmiina, rakentaminen voi alkaa.